AW Nederland BV

Over ons

AW Nederland BV heeft zich al ruimschoots bewezen met meer dan 20 jaar ervaring in de levering, montage en onderhoud van garagedeuren. Sinds 2011 zijn wij officieel partner/importeur van de Poolse multinational Wisniowski, de grootste producent van deuren en hekwerken in centraal Europa. Ons partnerschap gaat heel ver, wat zich o.a. vertaalt in producten die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontwikkeld.

Naast deze producten voeren wij ook een uitgebreid gamma van kunststof kozijnen, deuren en schuifsystemen. Geen afmeting of uitvoering is ons te gek!

Onze producten vinden hun weg naar de eindgebruiker via ons netwerk van specialisten of rechtstreeks, afhankelijk van het product en/of het project. Bel/mail gerust met uw vragen, of maak een afspraak en kom langs bij ons in het prachtige Nieuw Heeten (Overijssel).

Showroom

In Nieuw Heeten hebben wij ook een uitgebreide showroom / instructieruimte. Hier kunt u op afspraak als klant ons volledige assortiment komen bekijken en uitproberen.

Daarnaast dient onze showroom voor onze specialisten als instructie- en scholingsruimte en voor het introduceren van nieuwe producten.

AW Kunststof showroom in Nieuw Heeten
AW montageteam

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.

Onze mannen zijn gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.

Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!