KUNSTSTOF DEUREN

Kunststof deuren onderscheiden zich door esthetiek en kwaliteit op het hoogste niveau. Een moderne kunststof deur is het pronkstuk van elke woning. Kunststof buitendeuren vormen een essentieel onderdeel van de energie-efficiëntie van uw woning.

AW Kunststof biedt een ruim assortiment buitendeuren van verschillende materialen, waaronder PVC. Onze deuren hebben een uitstekende prestatie qua thermische en akoestische isolatie en zijn bestand tegen schadelijke stoffen.

Tevens zijn de kunststof deuren te krijgen in een uitgebreid kleurenpalet, een gevarieerd design en met een breed scala aan beslag. Daarom is het mogelijk om voor elke toepassing de juiste deur te kiezen!

AW Kunststof EkoLine panelen

De deuren uit de EkoLine zijn de meest populaire, universele oplossingen, gekozen door de grootste groep klanten. We bieden een breed scala aan ontwerpen. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp te creëren!

De gebruikte materialen en productietechnieken garanderen duurzaamheid en onderhoudsgemak. Beglazing kan in de deuren worden verwerkt.

  • 24, 36 en 48 mm dikke panelen
  • vulling van polyurethaanschuim, multiplex of geëxtrudeerd polystyreen XPS
  • panelen van HPL of aluminium plaat
  • diverse mogelijkheden met RVS-accenten (zie voorbeelden)
  • diverse soorten beglazing mogelijk

Thermisch isolatieglas

De beglazing in de deurpanelen is standaard voorzien van mat glas. Bij panelen met een dikte van 24 mm gebruiken we veiligheidsglas aan de buitenkant; bij panelen van 36 en 48 mm dik is de beglazing aan beide zijden gemaakt van veiligheidsglas.

Veiligheidsbeglazing wordt gemaakt door het glas te coaten met speciale polyvinylfolies.-butyral. Als het glas breekt, blijven de glasresten aan de folie vastzitten (VSG-glas). Gehard veiligheidsglas is beter bestand tegen versplintering en temperatuurschommelingen (ESG-glas). Gebroken glas van dit type breekt in kleine stukjes met stompe randen, waardoor het risico op verwondingen afneemt.

AW eenkamerbeglazing

Constructie van eenkamerbeglazing met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt binnen het waardenbereik: 1,0 ≤ Ug ≤ 2,9 W/(m2 * K)

AW dubbelkamerbeglazing

Constructie van dubbelkamerbeglazing met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt in het bereik van de waarden: 0,4 ≤ Ug ≤ 0,9 W/(m2 * K)

AW dubbelkamerbeglazing

Drie-kamer glasconstructie met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt in het waardebereik: Ug = 0.7-0.3 W/(m2 * K)

PANEELDEUREN

PANEELDEUREN MET GLAS

MODELDEUREN

PANEELDEUREN MET RELIËF

Deur accessoires

We hebben een breed assortiment aan handgrepen, deurgrepen en hendels, in verschillende vormen en kleuren.

Daarnaast zijn er ook meerdere oplossingen voor

  • scharnieren
  • espagnoletten
  • brievenbussen
  • kijkgaten / spionnen en/of
  • toegangscontrole

Neem contact met ons op voor het complete gamma aan accessoires!

Direct een offerte aanvragen?