Kunststof paneeldeur

Kunststof deuren onderscheiden zich door esthetiek en kwaliteit op het hoogste niveau. Een moderne kunststof deur is het pronkstuk van elke woning. Kunststof buitendeuren vormen een essentieel onderdeel van de energie-efficiëntie van uw woning.

AW Kunststof biedt een ruim assortiment buitendeuren van verschillende materialen, waaronder PVC. Onze deuren hebben een uitstekende prestatie qua thermische en akoestische isolatie en zijn bestand tegen schadelijke stoffen.

Tevens zijn de kunststof deuren te krijgen in een uitgebreid kleurenpalet, een gevarieerd design en met een breed scala aan beslag. Daarom is het mogelijk om voor elke toepassing de juiste deur te kiezen!

AW paneeldeur mogelijkheden

Deurbeglazing

De beglazing in de deurpanelen is standaard van mat glas. In panelen met een dikte van 24 mm gebruiken we veiligheidsglas aan de buitenkant: bij panelen van 36 en 48 mm dik is de beglazing aan beide zijden gemaakt van veiligheidsglas.

Veiligheidsbeglazing wordt gemaakt door het glas te coaten met speciale polyvinylfolies. Als het glas breekt, blijven de glasresten aan de folie vastzitten (VSG-glas). Gehard veiligheidsglas is beter bestand tegen versplintering en temperatuurschommelingen (ESG-glas). Gebroken glas van dit type breekt in kleine stukjes met stompe randen, waardoor het risico op verwondingen afneemt

Standaard designs