KUNSTSTOF KOZIJNEN

De kunststof ramen, deuren en schuifsystemen van AW Nederland zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een perfecte isolatie tegen betaalbare prijzen. Ontdek onze prachtige collectie: stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk!

 

Enkele voordelen van ‘kunststof oplossingen’ voor uw huis:

Duurzaam
Onze kunststof kozijnen, deuren en schuifsystemen zijn vervaardigd met een lange levensduur in gedachten. Ze zijn bestand tegen het weer en behouden hun prachtige uitstraling gedurende vele jaren. Dit betekent minder onderhoud, minder verspilling en meer tijd om van uw huis te genieten.

AW kunststof kozijn

Energie-efficiëntie
Bespaar geld op uw energierekening en draag bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor onze kunststof oplossingen. Onze producten zijn uitstekend geïsoleerd en verminderen warmteverlies, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel blijft, ongeacht het weer.

 

Stijlvol
Of u nu houdt van een klassieke uitstraling of een strak, modern design, onze kunststof kozijnen, deuren en schuifsystemen bieden een breed scala aan stijlopties om aan uw smaak te voldoen. Creëer een unieke uitstraling voor uw huis en laat uw persoonlijkheid stralen.

 

Veiligheid
Uw gemoedsrust is onze prioriteit. Onze producten zijn ontworpen met geavanceerde beveiligingsfuncties om uw huis en uw dierbaren te beschermen tegen indringers. Voel u veilig en beveiligd met onze kunststof oplossingen.

Onderhoudsvriendelijk
Verlies geen kostbare tijd aan schilderen en schuren. Onze kunststof kozijnen, deuren en schuifsystemen zijn eenvoudig te reinigen en vereisen minimaal onderhoud, zodat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

 

Maatwerk
Wij begrijpen dat elk huis uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Onze deskundige vakmensen staan klaar om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

 

Kies voor de toekomst, kies voor kwaliteit, kies voor onze kunststof kozijnen, deuren en schuifsystemen van AW Nederland! Verander uw huis in een oase van comfort, stijl en duurzaamheid.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren. Samen bouwen we aan een betere, mooiere toekomst voor uw huis! 🏡🚪

AW kunststof kozijn

Ideal 7000 NL

De IDEAL 7000 NL is een uitvoering van het kunststofsysteem dat speciaal voor AW Nederland en de Nederlandse markt is ontwikkeld. De profielen kunnen onder een hoek worden gelast waardoor de kozijnen meer op houten constructies lijken.

De kozijnen zijn verkrijgbaar in enkele tientallen gladde en houtlook kleuren. Fineer kan eenzijdig (aan de binnen- of buitenkant), tweezijdig of duo-kleur (waarbij het kozijn van binnen een andere kleur heeft dan van buiten) worden aangebracht.

Dankzij het feit dat ze onafhankelijk kunnen worden gekozen, passen de IDEAL 7000 NL ramen gemakkelijk bij elke gevel en elk interieur.

AW Kozijnen
  • inbouwdiepte 120 mm
  • beglazing tot 52 mm (standaard 24 mm)
  • 2 anti-slam punten per vleugel
  • standaard gesloten staal in het frame
  • beschikbare kernkleuren: crème, wit

Glasroeden geven het raam een elegant, uniek karakter en zijn in sommige gevallen een essentieel decoratief element dat refereert aan architectuur van vroeger. Wij leveren verschillende soorten glasroeden: binnenin het glas, op de ruit geplakt of Weense roeden (zgn. duplex). Ieder type is verkrijgbaar in verschillende breedten en vele kleuren.

Behalve standaard afstandhouders bieden wij tevens een van de beste warme afstandhouders ter wereld in verschillende RAL-kleuren. Met de Swisspacer Ultimate bedraagt de Ψ- coëfficiënt slechts 0,03 W/m²K. Deze lage waarde leidt niet alleen tot een kleinere kans op condens op de ruiten maar ook tot aanzienlijk lagere warmteoverdrachtscoëfficiënt.

Ventilatieroosters zorgen niet alleen voor permanente toegang tot verse lucht, maar voeren ook vocht af naar buiten. Dit is een comfortabele manier om het interieur te ventileren zonder ramen open te hoeven zetten, wat vooral ‘s winters erg prettig is. Ventilatieroosters worden gemonteerd in de sponning, in de bovendorpel of onder de afdichting.

Uiteraard hebben wij beslag met inbraakveiligheidsklasse: deze technisch goed uitgewerkte oplossingen vormen de ultieme barrière tegen inbraak. Veiligheid wordt gegarandeerd door speciale dievenklauwen en klemmen die inbraakpogingen verijdelen. De klemmen zijn met het profiel verbonden door twee wanden of gesloten vergrendeling.

Behalve standaard raamklinken leveren wij ook klinken met knop of sleutel, die het openen van het raam blokkeert. Daarnaast is er een breed scala aan vormen en kleuren, zodat de klink eenvoudig kan worden afgestemd op het uiterlijk van deur of raam. In ons assortiment bevinden zich tevens klinken met anti-uitboorblokkades en anti-inbraakklasse RC1-RC6.

Direct een offerte aanvragen?