KUNSTSTOF SCHUIFDEUREN

Ons hef-schuifdeursysteem beschikt over uitstekende thermische eigenschappen en zorgt met de juiste beglazing voor uitstekende thermische isolatiewaarden .Tevens is groot formaat beglazing mogelijk met behoud van de beste thermische isolatieparameters.

Voor een esthetische afwerking in Premium kunnen Aluskin aluminium opzetstukken worden gemonteerd. Deze oplossing is alleen beschikbaar voor schuifdeursystemen.

De profielkern wordt geleverd in de kleuren wit, bruin, crème en antraciet. Zo kan er met fineer een egale profielkleur worden verkregen.

AW kunststof schuifsysteem

HST 85 schuifdeursysteem

  • inbouwdiepte 197 mm
  • max vleugelgewicht 400 kg
  • maximale bouwafmeting – 6700 x 2700 mm (witte uitvoering)*
  • maximale structuurafmeting – 6700 x 2500 mm (kleurenstructuur)*

Thermisch isolatieglas

Isolerende glaselementen (IGU’s) bestaan uit twee, drie of vier ruiten, waarvan één, twee of drie thermofloat ruiten met een onzichtbare laag van edelmetaalcombinatie (de zogenaamde lage-emissiecoating). De dunne, onzichtbare thermofloatlaag laat licht en zonne-energie door in het interieur, terwijl warmteoverdracht van de kamer naar buiten wordt voorkomen. In de ruimte tussen de glasplaten bevindt zich een edelgas, argon of krypton, dat de warmteoverdrachtscoëfficiënt nog verder verlaagt. Het aantal ruiten in een pakket en de structuur ervan bepalen de warmtedoorgangscoëfficiënt van een dubbele beglazing die met het “Ug”-symbool wordt aangeduid.

Een dubbele beglazing met drie kamers met de warmtedoorgangscoëfficiënt Ug = 0,3 W/(m2 * K) is momenteel het “warmste” pakket dat voor de beglazing van PVC-raamconstructies kan worden gebruikt.
AW eenkamerbeglazing

Constructie van eenkamerbeglazing met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt binnen het waardenbereik:

1,0 ≤ Ug ≤ 2,9 W/(m2 * K)

AW dubbelkamerbeglazing

Constructie van dubbelkamerbeglazing met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt in het bereik van de waarden:

0,4 ≤ Ug ≤ 0,9 W/(m2 * K)

AW drie-kamer beglazing

Drie-kamer glasconstructie met thermische isolatie-eigenschappen en warmtedoorgangscoëfficiënt in het waardebereik:

Ug = 0.7-0.3 W/(m2 * K)

Direct een offerte aanvragen?