Kunststof paneeldeur met reliëf

Deze productlijn is een combinatie van traditionele esthetiek en moderne materialen: oftewel een solide deur tegen een aantrekkelijke prijs.

Het aantal kleurvarianten is indrukwekkend en de weerstand tegen invloeden van buitenaf garandeert jarenlang een hoog gebruikscomfort.

Dankzij hun goede prestatiekenmerken zijn ze een interessant voorstel voor investeerders die lage onderhoudskosten van hun woning belangrijk vinden.

Deurbeglazing

De beglazing in de deurpanelen is standaard van mat glas. In panelen met een dikte van 24 mm gebruiken we veiligheidsglas aan de buitenkant: bij panelen van 36 en 48 mm dik is de beglazing aan beide zijden gemaakt van veiligheidsglas.

Veiligheidsbeglazing wordt gemaakt door het glas te coaten met speciale polyvinylfolies. Als het glas breekt, blijven de glasresten aan de folie vastzitten (VSG-glas). Gehard veiligheidsglas is beter bestand tegen versplintering en temperatuurschommelingen (ESG-glas). Gebroken glas van dit type breekt in kleine stukjes met stompe randen, waardoor het risico op verwondingen afneemt

Standaard designs